Curaprox'un İkonik Fırçası'na Merhaba De!

14-11-2023 23:40
Curaprox'un İkonik Fırçası'na Merhaba De!

Curaprox’un İkonik Fırçası’na Merhaba De! 

Curaprox 5460 yalnızca bir ikon değil, bir yaşam stili! Kim hayatı üst seviyede yaşamak istemez ki? Bu sizi şaşırtmasın, evet bir diş fırçası bu kadar etkili olabilir.

Hayatınızda yaptığınız her seçim nasıl yaşayacağınızı belirler. Kişisel bakımınızda tercih ettiğiniz parfüm nasıl kokacağınızı, kıyafetiniz ise nasıl görüneceğinizi. Peki ama kullandığınız ağız bakım ürünleri?

Ağız bakım ürünleri geniş ürün yelpazesi sayesinde çeşitli bakım malzemesi sunar. Diş fırçaları, diş macunları ve daha fazlası. Tüm bunlar ağız sağlığınız ve sizin hakkınızda sandığınızdan daha fazlasını gösterir.

Curaprox, iyiyi değil, en iyiyi hedefler. Bu nedenle de geliştirdiği her ürününde en iyi sonucu almayı ister. Ürettiği diş fırçaları sahip olduğu yumuşaklık ve yoğun fırça kılları ile kendisine hayran bırakır. Kadınlar, erkekler, çocuklar ve hatta bebekler bile Curaprox’ta aradığını bulur.

Curaprox 5460, ikonik renkleri, orijinal tasarımı ve yumuşaklığı ile spot lambalarını üzerine çeker. Dişlere hassas bakımı sunan diş fırçası, bastırmaya ihtiyaç duymaz. Aksine en nazik uygulamada bile plakları yok eder.

İkon olarak da nam salmış olan diş fırçası, banyolarda, duşlarda, çantalarda yerini alır. Kendine has fırça sapı ile kullanımı kolaylaştırırken; tasarımı göz alıcıdır. Özel geliştirilen incecik fırça kıllarını istediğimiz kadar anlatalım, hiçbir tarif dokusunu size özetleyemez.

 

İkon: CS 5460
 

Curaprox, diş bakımını efsaneleştiriyor. Orijinal tasarımı teknolojinin en modern hali ile buluşuyor. Biz sizin için en iyisini istedik ve yaptık. Sıra sizde!

Göz alıcı bir gülüş için ne gerekir? Lekesiz bembeyaz inci gibi dişler mi; yoksa sağlıklı bir ağız mı? Cevabı kişiden kişiye göre değişse de tercih aynıdır. Curaprox CS 5460 ile gülüşünüz diğerlerini kıskandırsın. Banyoda sizin de bir ikonunuz olabilir.

CS 5460, ismini fırça başlığında yer alan fırça kıllarından alır. Onu ikonik hale getiren de özel olarak geliştirilmiş, yumuşak, dayanıklı, ince ve esnek 5460 adet fırça kılıdır.

Curaprox olarak sağlık bilinci gelişmiş kullanıcılara ulaşmayı misyon ediniyoruz. Bu sayede ağız ve diş sağlığına önem veren, hayat standartlarını üst seviyeye taşıyan kişiler için ürünlerimizi geliştiriyoruz.

Bu diş fırçasına neden “ikon” dendiğini merak etmiş olabilirsiniz. Yanıtını tek cümle ile vermeyi inanın hiç istemeyiz. Çünkü bu ürün bir diş fırçasından daha fazlası. Ayrıca dişlerinizin sağlığını ve özel bir bakımı istemek için birden çok sebebiniz var.

 

Bilimin Gücü 

Curaprox, ürettiği her ürünü bilimin ışığında geliştirir. Fırça başında ve sapında da bilimin nimetlerinden faydalanır.

Sadelik ve işlevsellik misyonumuzun en önemli parçalarından birisi. Bu hedef doğrultusunda geliştirdiğimiz ürünler ile etkili ve üst düzey bir ağız bakımı sağlanır.

Özel olarak geliştirdiğimiz diş fırçasında farklılıklar ön plana çıkar. Fırçanın sahip olduğu küçük fırça başı, renkli fırça kılları ve alışılmışın dışındaki fırça sapı. Tüm bu gelişim sürecinde ise amacımız optimum seviyeye ulaşmaktır.

Diş fırçası kafasının tasarlanmasında işlevsellik ön plandadır. Ağız içerisindeki manevra kabiliyetini güçlendiren fırça başı, en dar alanlara kadar ilerler. Böylelikle en uzak bölgeye kadar fırça kıllarını ulaştırır.

0,10 mm’lik fırça kılları inceliği ile baş döndürür. Dişlere nazikçe dokunan fırça kılları varlığını yalnızca etkisi ile hissettirir. 9 mm fırça kılı uzunluğu ise dişlerin çepeçevre sarılmasına ve temizlenmesine yardımcıdır.

Fırçada en dikkat çeken kısım ise sapıdır. 8 köşeye sahip olan fırça sapı, kavramayı mümkün olduğu kadar pratik hale getirir. Doğru açı ile dişlerin temizlenmesinde yardımcı olan fırça sapı, BASS tekniğinin aktif olarak kullanılmasını sağlar.

BASS tekniğini daha önce duymadıysanız 5460 ikonu ile deneyimleyeceksiniz. BASS tekniği ile geliştirilen fırça, dişlerinizi 45 derecelik açı ile fırçalamanızı sağlar. Bu sayede doğru açı ile etkili bir ağız temizliği mümkün hale gelir. Ağzınızın içindeki en uzak nokta dahi arındırılmaya hazır olsun.

 

Teknolojinin Gücü 

Curaprox 5460, fırça kıllarını teknoloji ile dans ettirmeyi başardı! İnanılmaz incelikte olan fırça kılları, bırakın dişlerinizin arasında vals yapsın!

Curen®  fırça kılları oral sağlığın devrimi olmayı başardı. Curaprox 5460 ise ikonu! Bu fırçayı özel kılan şeylerden birisi de teknoloji ile olan ahengidir. Bu fırçaya kadar bir diş fırçası ne kadar nazik olabilir diye düşünebilirsiniz. Peki yanıtını merak ediyor musunuz?

Dişler en set yiyeceklerle dahi başa çıkabilir. Ama bu sert görünümün ardında narin bir yapı bulunur. Diş eti, diş minesi ve diş minesi özel olduğu kadar hassas bir bakıma ihtiyaç duyar. Bu nedenle Curen®  fırça kılları mucizevi etkisini ortaya çıkardı.

Dişler kadar diş etlerinin ve sulkusun da temizlenmeye ihtiyacı vardır. Ancak diş etlerine ve diş minelerine hasar vermeden fırçalamak imkansız denecek kadar zordur. En azından zordu, ta ki Curen®  fırça kılları ile kaplı CS 5460’a kadar.

Diş fırçasının bu denli yumuşak dokuya sahip olmasını sağlayan şey, kılların 0,10 mm boyutundaki inceliği ve 9 mm’lik uzunluğudur. Diş yüzeyine nazik davranan kılların söz konusu plaklar olduğunda o kadar da cömert olduğu söylenemez.

CS 5460, kuru ve ıslak koşullarda en iyi sonucu sunmak üzere geliştirilmiştir. Kendinden taviz vermeyen fırça kılları işlem sonrasında da dik duruşunu korur. Kullanılan diş macunu, tükürük, su gibi unsurlar diş fırçasının yapısını bozamaz. Bunun nedeni fırçanın suya karşı sahip olduğu dirençtir. Sıvıyı üzerinde barındırmayan fırça kılları bu sayede bakterilere de ev sahipliği yapmaz.

 

Eğlencenin Gücü 

Curaprox, diş fırçalamayı bir zevk haline getirir. Göz alıcı renkleri, eşsiz fırça kılları size üst düzey bir kullanım sunuyor.

Kişisel bakım için kullanılan ürünler farklı nitelikleri ile seçilir. Kimi ürün işlevselliği, kimisi ise yalnızca fiziksel güzelliği ile satın alınır. Curaprox 5460 ise tercih nedenlerini alt üst eder. Etkenliği, göz alıcılığı, verimliliği ve eğlenceyi bir araya getiren fırça ağzınızdan eksik olmayacak.

Diş fırçalama ne kadar keyifli olabilir diyorsanız henüz bizimle tanışmamışsınız demektir. Zevkler ve renkler tartışılmaz biliyoruz. Bu yüzden size tam 36 farklı varyasyon sunuyoruz. Değişen fırça sapı rengine ise farklı renk kombinasyonlarındaki fırça kılları eşlik eder. Böylelikle kişisel bakımınız daha özel hale gelir.

Hassaslığı ve yumuşaklığı ile beğeni toplayan Curaprox CS 5460, gözlere de hitap eder. Orijinal tasarımını renklendirmede sınır tanımayarak her renge ve zevke hitap edebiliriz.  Siz de diş fırçası seçerken favori renginizi seçebilirsiniz. Burcunuza hitap eden renk tonunu ürettiğimize de eminiz. Ya da uğurlu renginizi, sizin için özel olan rengi. Seçimi nasıl yapacağınızı size bıraktık.

 

Kalitenin Gücü 

Curaprox olarak üst düzey yaşamı seviyoruz. Vizyonumuz olan yüksek yaşam standardına uyan ürünleri geliştirirken de bu doğrultuda ilerleriz.

Diş fırçamızı geliştirirken sağlamlığı ve kullanım kolaylığını ön planda tuttuk. Doğru fırçalama açısı sağlayan fırça sapımız, en dip köşelere kadar uzanan fırça başlığımız en iyi sonuç için üretildi.

Curen®  fırça kıllarını deneyimlediğinizde abartmadığımızı göreceksiniz. Fırça kılları dişleriniz ile temas eden en yumuşak şey olacak. Üstüne üstlük plakların diş yüzeyinden silinmesinde oldukça ısrarcıdır. Ayrıca tüm bunları dişlere bir baskı hissettirmeden yapar.

Curaprox, ürettiği ve geliştirdiği ürünlerde en iyileri tercih eder. Yalnızca en iyisini isteyenler için. Bu nedenle hiçbir kalite unsurundan taviz vermez. En kaliteli malzemeler, en etkin tasarımlar ile bir araya gelir ve sunulabilecek en iyi ürün ortaya çıkar. Unutmayın, kalite tesadüf değildir.

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.